Kickboxing

Posted by atrapos 09/08/2017 0 Σχόλια Τέχνες,

Ελάτε να δείτε αποτελέσματα και να διασκεδάσετε.

Κουραστήκατε από τις ίδιες Cardio προπονήσεις;

Είστε έτοιμοι να νιώσετε δυνατοί, να χάσετε βάρος και να επαναφέρετε την υγεία σας σε σωστή τροχιά;

Το Kickboxing θα σας αφήσει να νιώσετε έτοιμοι να αναλάβετε τη ζωή. Όχι μόνο θα καίτε θερμίδες, αλλά θα διασκεδάζετε με μια ομάδα ομοϊδεατών σας. Η ομαδική μας προσέγγιση θα σας κινητοποιήσει και θα σας κρατήσει επίσης εμπνευσμένους καθ' όλη τη διάρκεια των προπονήσεών μας.

 

Κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και ξέρετε ότι μπορείτε να γίνετε καλύτεροι και νιώθετε ότι βρίσκεστε σε ένα τέλμα;

Δυσκολεύεστε να τηρήσετε ένα πρόγραμμα προπόνησης, είστε εξαιρετικά απασχολημένοι και τα επίπεδα ενέργειάς σας είναι πεσμένα;

 

ΓΙ ΑΥΤO ΠΡΟΣΦEΡΟΥΜΕ TO KICKBOXING... Η ΔΙΑΜOΡΦΩΣΗ ΥΓΙΕΙΝΩΝ ΣΥΝΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ!

 

Αναγνωρίζουμε τις ατέλειες και την ανιαρή πλήξη που μπορεί να έρθει μαζί με κάποιες άλλες δραστηριότητες που συνδέονται με ένα απλό γυμναστήριο. Εδώ στην Atrapos Martial Arts, έχουμε σχεδιάσει μαθήματα για να δουλέψετε μέχρι "τελικής πτώσης", αλλά θα νιώθετε αβίαστα λόγω του πόσο διασκεδαστικό θα είναι και πόσο δεσμευμένοι θα νιώθετε με τους άλλους συμμετέχοντες. 
Ακόμη καλύτερα, σε αντίθεση με το μάθημα αεροβικής, οι κινήσεις στο Kickboxing έχουν κάποια εφαρμογή στην πραγματική ζωή. 
Καθώς γρονθοκοπείτε, χτυπάτε και προστατεύετε το πρόσωπό σας από έναν φανταστικό επιτιθέμενο, μαθαίνετε να προστατεύετε τον εαυτό σας. 
Εξασκώντας αυτές τις απλές κινήσεις αυτοάμυνας στη διασκεδαστική μας ατμόσφαιρα, θα αποκτήσετε μεγαλύτερη αίσθηση ενδυνάμωσης και αυτοπεποίθησης.

Αυτό δεν θα είναι εύκολο, αλλά μόλις αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα, θα αρχίσετε να αποκτάτε ξανά αυτό το ενδυναμωτικό συναίσθημα που επιθυμείτε.

Ανεξάρτητα από το ποιος είσαι, η οικογένεια του Kickboxing θα σε καλωσορίσει αμέσως αν γίνεις μέλος της τάξης μας. 
Εκτιμούμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, επειδή όλοι γνωρίζουμε τις προκλήσεις της έναρξης του Kickboxing. 
Η ανάπτυξη είναι μια διαδικασία και είμαστε μαζί σε αυτή.

Σχεδιάζουμε τα μαθήματά μας για να είναι ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΑ, ώστε να κάνει την απόκτηση της υγείας να μοιάζει αβίαστη. Η ομάδα μας αφήνει τις ανησυχίες της ημέρας στην πόρτα!

Το περιβάλλον στα μαθήματά μας είναι τέτοιο, που μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα συναντήσετε πολλούς φιλικούς ανθρώπους που όλοι εργάζονται για έναν συγκεκριμένο στόχο γυμναστικής. Ελάτε μαζί μας σε ένα από τα επερχόμενα μαθήματα και σας υποσχόμαστε ότι θα νιώσετε σαν μέλος της οικογένειας.
Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά!

2104811126

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΒΑΣΙΚA ΟΦEΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΙΚH ΚΑΤAΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕIΑ

 

 

Στον σημερινό κόσμο, υπάρχουν πάρα πολλά προϊόντα και υπηρεσίες που μας κάνουν να αδρανοποιούμαστε. Ακόμη και στις δουλειές μας, είμαστε επιρρεπείς στο να καθόμαστε ή να παραμένουμε ακίνητοι για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Πρέπει να κρατάμε το σώμα μας σε κίνηση για να παραμένουμε σωματικά και πνευματικά υγιείς.

 

Δείτε και μόνοι σας τα πολλά οφέλη για την υγεία που προσφέρει το Kickboxing...

 

  • Ανακούφιση από το άγχος
  • Προπόνηση ολόκληρου του σώματος
  • Αυξημένη ευλυγισία
  • Μυϊκή τόνωση
  • Αυξημένος καρδιακός ρυθμός
  • Βελτίωση της ισορροπίας
  • Βελτίωση του συντονισμού
  • Είναι διασκεδαστικό!

Ελάτε να δείτε και μόνοι σας τι έχει να σας προσφέρει το μάθημα Kickboxing στην Atrapos Martial Arts.

 

ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΑΠΟ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

 

Έχετε νιώσει ποτέ ότι απειλείστε ή ίσως είχατε τον φόβο ότι θα σας επιτεθούν;

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο στον σημερινό βίαιο κόσμο και αυτός είναι ένας φόβος που θέλουμε να ξεπεράσετε. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να κατέχεις μια δεξιότητα που μπορεί να σώσει εσένα ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

 

Παρόλο που δεν θα κάνετε ποτέ απευθείας μάχη με άλλον συμμετέχοντα, θα σας διδάξουμε τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκρούσετε οποιονδήποτε επιτιθέμενο.

 

Είτε πρόκειται για έναν άγνωστο στο δρόμο, είτε για ντόπιους κακοποιούς (Bullies), είτε για έναν εισβολέα στο σπίτι σας, θα είστε εξοπλισμένοι με τις δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε αποτελεσματικά εσάς και τους αγαπημένους σας μακριά από κινδύνους.

 

 

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

 

Ας το παραδεχτούμε. Όλοι μας φτάνουμε σε σημεία της ζωής μας που νιώθουμε ότι είμαστε σε τέλμα, χάνουμε την εστίαση στις προτεραιότητές μας και ενδεχομένως χάνουμε λίγη αυτοπεποίθηση και αυτοσεβασμό στην πορεία. Εδώ στην Atrapos Martial Arts και στο τμήμα του Kickboxing, είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας δώσουμε αυτή την ώθηση που χρειάζεστε για να αρχίσετε να βλέπετε τον εαυτό σας και τη ζωή σας με έναν πιο υγιή τρόπο.

 

Οι προπονήσεις μας είναι προκλητικές, αλλά όταν πιέζετε τον εαυτό σας και τις ξεπερνάτε, θα νιώσετε ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση της ζωής.

 

Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να ξεπερνάς μια πρόκληση ή να πετυχαίνεις έναν στόχο. Τα μαθήματά μας, μαζί με τη δεμένη μας ομάδα, θα σας βοηθήσουν να φτάσετε σε προπονητικά ύψη που ποτέ δεν πιστεύατε ότι θα μπορούσατε!

 

ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

 

Ανεξάρτητα από το ποιος είσαι, η οικογένεια του Kickboxing θα σε καλωσορίσει αμέσως αν γίνεις μέλος της τάξης μας. Εκτιμούμε και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, επειδή όλοι γνωρίζουμε τις προκλήσεις της έναρξης του Kickboxing. Η ανάπτυξη είναι μια διαδικασία και είμαστε μαζί σε αυτή.

 

Σχεδιάζουμε τα μαθήματά μας για να είναι ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΑ, ώστε να κάνει την απόκτηση της υγείας να έρχεται αβίαστα κι ωφέλημα.

Η ομάδα μας, αφήνει τις ανησυχίες της ημέρας στην πόρτα!

 

Το περιβάλλον στα μαθήματά μας είναι τέτοιο που μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα συναντήσετε πολλούς φιλικούς ανθρώπους που όλοι εργάζονται για έναν συγκεκριμένο στόχο γυμναστικής. Ελάτε μαζί μας σε ένα από τα επερχόμενα μαθήματα και σας υποσχόμαστε ότι θα νιώσετε σαν μέλος της οικογένειας.

 

 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Πρέπει να είμαι σε φόρμα πριν ξεκινήσω το Kickboxing;

Απολύτως όχι! Έχουμε μέλη όλων των επιπέδων υγείας και φυσικής κατάστασης και τα μαθήματά μας είναι σχεδιασμένα για να ταιριάζουν σε κάθε ένα από αυτά τα επίπεδα.

 

Το μόνο πράγμα που ζητάμε είναι να φέρετε την καλύτερη δυνατή συμπεριφορά σας όταν έρχεστε σε ένα από τα μαθήματά μας. Αν έχετε το ψυχικό πλαίσιο αποφασισμένοι να γίνετε σωματικά υγιείς, αυτό είναι το μόνο που θέλουμε να δούμε. Οι προπονητές μας θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στην καλύτερη φόρμα της ζωής σας!

 

Μπορώ να χάσω βάρος με το πρόγραμμα Kickboxing;

Φυσικά. Αν και πρέπει να πούμε ότι παίρνετε ό,τι δίνετε. Αν ακολουθήσετε ένα συνεπές πρόγραμμα προπόνησης, είναι βέβαιο ότι θα δείτε τα αποτελέσματα που θέλετε. Κατά μέσο όρο, οι kickboxers καίνε κατά μέσο όρο 820 θερμίδες ανά ώρα.

 

Η σωματική άσκηση περιλαμβάνει βάρη ή μηχανήματα;

Το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης προέρχεται από τις φυσικές, ισοτονικές, αερόβιες, αναερόβιες και ισομετρικές ασκήσεις, αν και, μπορεί να συνιστάται ή να χρησιμοποιείται κάποια προπόνηση με βάρη. Αυτές οι ασκήσεις βοηθούν τα μέλη μας στην απώλεια βάρους και στην τόνωση ολόκληρου του σώματος- η εστίασή μας είναι να αναπτύξετε ταχύτητα, ευλυγισία και δύναμη.

 

Χρειάζεται να έχω εμπειρία στο kickboxing;

Όχι, μας αρέσει να διδάσκουμε νέα μέλη. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να κερδίσουμε τον σεβασμό της κοινότητάς μας από κάποιον που έχει τη θέληση να συμμετάσχει στο μάθημά μας χωρίς καμία εμπειρία. Αν μπορείτε να κάνετε αυτό το πρώτο βήμα, έχετε ήδη αποδείξει στην ομάδα μας ότι είστε ένα άτομο με ισχυρή σκέψη. Θα σας διδάξουμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε.

 

Πόσο συχνά πρέπει να παρακολουθώ τα μαθήματα;

Καταλαβαίνουμε πόσο πολυάσχολη μπορεί να είναι η ζωή σας- θα θέλαμε να σας βλέπουμε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Πιστεύουμε ότι μία φορά την εβδομάδα θα είναι μια καλή αρχή για να χτίσετε τη συνολική σας αντοχή και την ικανότητά σας να εφαρμόζετε τις βασικές κινήσεις του kickboxing.

Μόλις χτίσετε τα βασικά θεμέλια των κινήσεων kickboxing, σας ενθαρρύνουμε να αυξήσετε στη συνέχεια το ποσό της συχνότητας και της έντασης των προπονήσεών σας. Θέλουμε να προχωρήσετε με τον δικό σας ρυθμό, αλλά φροντίστε να προκαλέσετε τον εαυτό σας για να δείτε τα καλύτερα αποτελέσματα. Αν είστε πολύ αποφασισμένοι σας περιμένουμε τρεις φορές την εβδομάδα!