Προφίλ

Posted by giorgos 15/09/2014 4 Σχόλια Atrapos,

Λίγα λόγια για το Σύλλογο

 

Ο σύλλογός μας ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 1995 από έναν άνθρωπο με όραμα και μεγάλα όνειρα, με πολλή αγάπη και όρεξη για τη μετάδοση των γνώσεων ,των πολεμικών τεχνών, από τον δάσκαλο Χριστόφορο Χριστοδούλου για τους μελλοντικούς του μαθητές. Ο δρόμος είχε εμπόδια αλλά με πολλή υπομονή και θέληση έχουμε καταφέρει αυτά τα 20 χρόνια προσφοράς να μεταδίδουμε τη γνώση και να χτίζουμε χαρακτήρες με αρχές κι αξίες ικανούς, να σταθούν στα πόδια τους, σε όλους τους τομείς της ζωής τους!

Συνεχίζουμε με περισσότερη εμπειρία με περισσότερους δασκάλους πλέον, με περισσότερους βοηθούς και με περισσότερους μαθητές κι επειδή όλα αυξάνουν στο σύλλογό μας αυτό που μας κρατά ενωμένους κι είμαστε ακόμα εδώ είναι η ΑΓΑΠΗ που όλο αυξάνεται και όρους και όρια δεν έχει. Είμαστε όλοι ενωμένοι και με μοναδικό μας σύντροφο την αγάπη, θα συνεχίσουμε να μεταδίδουμε τη γνώση στα παιδιά του Ρέντη κι όχι μόνο. Η επιτυχία μας δεν είναι τύχη είναι ΕΠΙΛΟΓΗ κι αυτό αποδεικνύεται στην καθημερινότητά μας… ποτέ δεν είναι αργά να δοκιμάσεις!

 

Η καθημερινή ζωή είναι το μονοπάτι…

 

Η Ατραπός, ο ιδανικός χώρος για τα παιδιά

Κάθε πολεμική τέχνη για να είναι σοβαρή πρέπει να μπορεί να ασκείται από την παιδική ηλικία και να είναι ικανή να κερδίσει την καρδιά ενός παιδιού. Παραθέτουμε δέκα λόγους που η Ατραπός με τα τμήματά της αποτελούν τον ιδανικό χώρο άσκησης για παιδιά μέσα από την πρακτική και την εμπειρία μας.

 

1. Δραστηριοποίηση

Το να πάρουμε τα παιδιά από τον καναπέ ή τον υπολογιστή (παιχνίδια) και να τα ενθαρρύνουμε να είναι πιο ενεργά είναι μια πραγματική πρόκληση. Η εγγραφή ενός αδρανούς κινητικά παιδιού σε μια τέτοια σωματικά απαιτητική ενασχόληση όπως η Ατραπός με τα τμήματά της όχι μόνο αποτρέπει την καθιστική ζωή που έχει συνηθίσει αλλά την αντικαθιστά με μια ευχάριστη δραστηριότητα που τα εμπνέει να δραστηριοποιηθούν σωματικά.

2. Υγεία