Filipino Combat System (Self Defense System)

Posted by atrapos 09/08/2017 0 Σχόλια Τέχνες,

ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΤΕ

 

Ετοιμαστείτε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Το πρόγραμμα πολεμικών τεχνών για ενήλικες επικεντρώνεται σε ρεαλιστικές καταστάσεις που είναι πρακτικές και εύκολες στην εκμάθηση.

 

 

Παίρνουμε γνώσεις και τεχνικές από το Filipino Combat Systems, το Tang Soo Do, το  Krav Maga, το Kickboxing , την πυγμαχία κι όλες τις τέχνες που έχουμε γνωρίσει. Στόχος μας είναι να διδάξουμε ρεαλιστικές καταστάσεις αυτοάμυνας, ώστε οι μαθητές μας να μπορούν να τις μάθουν και να τις εφαρμόσουν και να τις χρησιμοποιήσουν σε περίπτωση που χρειαστεί. Με την αυτοάμυνα ενηλίκων, συνδυάζουμε αυτές τις τεχνικές ώστε να μπορείτε να προετοιμαστείτε για τα χειρότερα σενάρια.

 

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ;

 

Νιώθετε ευάλωτοι και θέλετε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας;

 

Θέλετε μια έντονη προπόνηση που χτίζει μυς και αυξάνει την επιδεξιότητα;

 

Θέλετε την τόνωση της αυτοεκτίμησης που σας προσφέρει η γνώση ότι μπορείτε να παλέψετε και να επιβιώσετε;

ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΙ

Το να μάθεις να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου είναι κάτι περισσότερο από την απλή χρήση ενός όπλου. Η αλήθεια είναι ότι οι ερασιτέχνες που έχουν όπλα καταλήγουν να τραυματίζονται με αυτά συχνότερα από ό,τι τα αρπακτικά - και αυτό είναι ένα πραγματικό πρόβλημα. Δεν έχει νόημα να οπλιστείτε, αν δεν είστε επίσης σε κατάλληλη κατάσταση για να μπορέσετε να δράσετε αν απειληθείτε εσείς ή κάποιος που αγαπάτε.

 

Ως πρόγραμμα αυτοάμυνας ενηλίκων σας διδάσκουμε πρακτικούς τρόπους για το πώς να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας με αποτελεσματικές τεχνικές που θα λειτουργήσουν στον σύγχρονο κόσμο.

 

Η αυτοάμυνα είναι δημοφιλής επειδή παίρνει την αυτοάμυνα και τη μετατρέπει σε μια μορφή τέχνης.

 

To Filipino Combat Systems είναι μια δυναμική απόλυτα πρακτική και ρεαλιστική μαχητική τέχνη που εξειδικεύεται κυρίως στην μάχιμη χρήση και εφαρμογή του μαχαιριού-ων και του ραβδιού-ων και στην άοπλη αντιμετώπισής τους.

Επίσης περιέχει πλήρης εκπαίδευση και στην άοπλη μάχη και απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες αυστηρά άνω των 17 ετών.

Είναι μια τέχνη εύκολη στην εκμάθησή της, απόλυτα φυσική στην εκτέλεση των τεχνικών της και εντελώς ακίνδυνη στην εξάσκησή της.

Το FCS είναι αποτέλεσμα της αρμονικής ένωσης πολλών Φιλιππινέζικων Πολεμικών και Μαχητικών τεχνών που ο ιδρυτής του είναι υψηλόβαθμος εκπαιδευτής σε συνδιασμό με την πλούσια αγωνιστική του εμπειρία, πάνω από 100 νίκες σε αγώνες πλήρους επαφής με ραβδί ενώ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς μελέτης και εξέλιξης.

 

          

 

ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ!

Η αυτοάμυνα σας διδάσκει πώς να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας, βασιζόμενοι στις φυσικές αντιδράσεις του σώματός σας όταν δέχεστε επίθεση και δίνοντάς σας τα εργαλεία - και τη δύναμη - να αφοπλίζετε και να νικάτε τους αντιπάλους σας.

Καθώς προπονείστε, θα χτίζετε αντοχή και θα ακονίζετε τα αντανακλαστικά σας μέχρι να γίνετε μια μηχανή μάχης.

 

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

Κανείς δεν θέλει να πέσει θύμα εγκλήματος, κι όμως αυτό συμβαίνει σε ανθρώπους καθημερινά. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε να πάθετε κακό είναι να ξέρετε πώς να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας.

 

Η εκπαίδευση αυτοάμυνας δίνει έμφαση στη διδασκαλία των μαθητών πώς να αντιδρούν σε πραγματικές καταστάσεις. Δεν είναι θεωρητική - είναι πρακτική και αποτελεσματική.

 

Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για το πώς θα μεταφράσετε την εκπαίδευσή σας στην Αυτοάμυνα έξω από τη σχολή, γιατί οι εκπαιδευτές μας θα σας βοηθήσουν να το κάνετε.

 

 

Η ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Μπορεί να είναι δύσκολο να κάνεις καλή προπόνηση χωρίς κάποιον να σε σπρώχνει. Αν θέλετε να γίνετε τελείως badass, ο διάδρομος δεν πρόκειται να σας οδηγήσει εκεί.

 

Η αυτοάμυνα είναι έντονη... αλλά διασκεδαστική! Οι επαναλαμβανόμενες κλωτσιές, το footwork και οι γροθιές καίνε έναν τόνο θερμίδες και η δοκιμασία για να ανέβεις ένα επίπεδο απαιτεί ψυχική και σωματική αντοχή. Θα χρησιμοποιήσετε κάθε μυ.

 

Είτε θέλετε να χάσετε βάρος είτε απλά να αποκτήσετε την καλύτερη φυσική κατάσταση της ζωής σας, η Αυτοάμυνα μπορεί να σας βοηθήσει να το πετύχετε.

 

 

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ

Ένα από τα δυσκολότερα πράγματα στην εκμάθηση της αυτοάμυνας είναι να ξεπεράσετε τα φυσικά σας ένστικτα για να μάθετε νέες κινήσεις.

 

Η Αυτοάμυνα δουλεύει με αυτά τα ένστικτα - όπως το να σηκώνετε τα χέρια σας ψηλά για να προστατέψετε το πρόσωπό σας - και τα μετατρέπει σε ισχυρές κινήσεις που σας επιτρέπουν να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και να απομακρύνετε τους επιτιθέμενους.

 

Θα μάθετε να χρησιμοποιείτε τα εργαλεία που έχετε και να τα συνδυάζετε με τις παραδοσιακές πολεμικές τέχνες και άλλες μορφές μάχης.

 

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ

Όλοι έχουμε να αντιμετωπίσουμε το άγχος και το στρες στη ζωή μας - από τη δουλειά, την οικογένεια και οτιδήποτε άλλο. Πρέπει να έχετε μια υγιή διέξοδο γι' αυτό για να παραμείνετε υγιείς.

 

Η αυτοάμυνα διώχνει το άγχος καίγοντάς το. Όταν γυμνάζεστε, πρέπει να παραδώσετε το σώμα και το μυαλό σας στη διαδικασία. Δεν υπάρχει χώρος για να ανησυχείτε.

 

Μέχρι να τελειώσετε τη γυμναστική, θα είστε πλημμυρισμένοι από ενδορφίνες και θα νιώθετε μια σοβαρή αίσθηση ολοκλήρωσης - και το άγχος σας θα είναι υπό έλεγχο.

 

 

Μη χάνεις χρόνο, η αυτοάμυνα είναι δικαίωμά σου και υποχρέωσή σου πλέον στις μέρες μας!

 

 

 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

 

 

Μπορεί η εκμάθηση του F.C.S. να με βοηθήσει να νιώσω λιγότερο ευάλωτος;

Ναι. Το F.C.S σας διδάσκει να χρησιμοποιείτε το σώμα σας και τις δυνατότητές του για να αποκρούετε τις επιθέσεις και να παραμένετε ψύχραιμοι σε τεταμένες καταστάσεις. Θα αισθάνεστε έτοιμοι να χειριστείτε οτιδήποτε έρθει στο δρόμο σας.

 

Μπορούν οι γυναίκες να εκπαιδευτούν το F.C.S;

Απολύτως! Το F.C.S έχει σχεδιαστεί για να βοηθά ανθρώπους που μπορεί να είναι μικρότεροι από τους επιτιθέμενους να αμυνθούν, οπότε είναι μια ιδανική μέθοδος αυτοάμυνας για να μάθουν οι γυναίκες.

 

Είναι το F.C.S μια καλή προπόνηση αν θέλω να χάσω βάρος και να αποκτήσω φόρμα;

Το F.C.S είναι μια προπόνηση υψηλής τεχνικής κατάρτισης που ωθεί τους μαθητές στα σωματικά τους όρια σε προχωρημένα επίπεδα, όχι από τα πρώτα επίπεδα γνώσης όμως. Θα μάθετε πόσο δυνατό και ισχυρό μπορεί να είναι το σώμα σας, εφόσον εκπαιδεύσετε πρώτα την αντίληψή σας. Δεν είναι εξ αρχής αερόβιο άθλημα. Είναι σύστημα αυτοάμυνας εστιάζοντας άμεσα στην αυτοάμυνα από το πρώτο μάθημα.

 

Δεν έχω καμία εμπειρία στις πολεμικές τέχνες. Μπορώ να παρακολουθήσω το F.C.S;

Ναι, δεν χρειάζεστε εμπειρία για να παρακολουθήσετε μαθήματα F.C.S. Υπάρχουν επίπεδα στο F.C.S, όπως ακριβώς και σε κάθε κλάδο πολεμικών τεχνών, οπότε θα ξεκινήσετε από το κάτω μέρος και θα ανεβείτε προς τα πάνω.

 

Είναι το F.C.S αποτελεσματικό σε πραγματικές καταστάσεις;

Ναι. Στην πραγματικότητα, ο λόγος για τον οποίο αναπτύχθηκε το F.C.S είναι ότι ο ιδρυτής του, γνώστης αρκετών και διαφόρων πολεμικών τεχνών, Tuhon Ray Dionaldo, αναγνώρισε την ανάγκη για μια μέθοδο αυτοάμυνας που θα ξεπερνούσε τις προπονήσεις στο κάθε γυμναστήριο και θα ενσωμάτωνε την καταπολέμηση του δρόμου και την πρακτική αυτοάμυνα. Το F.C.S διδάσκει στους μαθητές πώς να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά το σώμα τους για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.

 

Υπάρχει σύστημα ζωνών στο F.C.S;

Ναι, υπάρχουν πέντε επίπεδα. Θα πρέπει να εξεταστείτε σε κάθε επίπεδο πριν προχωρήσετε στο επόμενο.