Tang Soo Do 7-12yo Tigers & Dragons

Posted by atrapos 09/08/2017 0 Σχόλια Τέχνες,

Tang Soo Do 7-12yo Tigers & Dragons

 

ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ

Υπάρχει πραγματικά ένας ασφαλής, φυσικός και εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος για να αναλάβετε την ευθύνη και να επηρεάσετε θετικά κάθε πτυχή της ζωής του παιδιού σας.

 

Δεν χρειάζονται φάρμακα, θεραπεία, σκληρές ενέργειες ή να καλοπιάνετε τα παιδιά σας για να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους.

 

Αντίθετα, είναι να διδάξετε στα παιδιά σας αυτοπειθαρχία, σκληρή δουλειά, αυτοπεποίθηση και σεβασμό.

 

 

Αυτό γίνεται με έναν τρόπο που τα ενδυναμώνει, ενώ παράλληλα τους διδάσκει ταπεινότητα και προάγει την υγεία και τη φυσική κατάσταση... και όλα αυτά ταυτόχρονα.

 

Ακούγεται σαν μια θαυματουργή θεραπεία, έτσι δεν είναι;

 

Αλλά υπάρχει πραγματικά κάτι που τα κάνει όλα αυτά. Και αυτή είναι η δύναμη των μαθημάτων Tang Soo Do για παιδιά!

 

 

 

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ.

 

Τα παιδιά είναι σαν σφουγγάρια. Απορροφούν τα πράγματα γρήγορα και εύκολα - πολύ πιο εύκολα από ό,τι εμείς οι ενήλικες. Στην πραγματικότητα, οι γονείς μπορούν μερικές φορές να δουν μια διαφορά στα παιδιά τους μετά από ένα μόνο μάθημα πολεμικών τεχνών. Κάθε επιπλέον μάθημα που παρακολουθούν αυξάνει τις γνώσεις και την ανάπτυξή τους.

 

Όχι μόνο γίνονται πιο υγιή καθώς μαθαίνουν Tang Soo Do, αλλά μαθαίνουν επίσης την αξία της αυτοπειθαρχίας και του σεβασμού. Όταν γράφετε το παιδί σας στη σχολή μας, τους δίνετε πολλά περισσότερα από τις σωματικές δεξιότητες που διδάσκουμε. Τους δίνετε την ευκαιρία να αναπτυχθούν.

 

Μαθήματα στην Atrapos Martial Arts

Οι καθημερινοί φίλοι των παιδιών σας δεν είναι πλέον το κύριο μέλημα όταν πρόκειται για την ανάπτυξη του χαρακτήρα. Τώρα πρέπει να ανησυχείτε για όλες τις αρνητικές και επιβλαβείς επιρροές που μπορεί να εισάγει το διαδίκτυο στη ζωή των παιδιών σας.

 

Το πραγματικό όφελος ή τα μαθήματα μας είναι τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα και της επιτυχίας που αναπτύσσονται μέσα από την εκπαίδευση στo Tang Soo Do.

 

Μέσα από την εκμάθηση των δεξιοτήτων και των τεχνικών του Tang Soo Do, την καθοδήγηση και την έμπνευση των εκπαιδευτών μας και τη θετική κοινωνική αλληλεπίδραση με τους συμμαθητές τους, τα παιδιά σας θα αναπτύξουν έναν ολόκληρο κατάλογο δεξιοτήτων.

 

 

Tang Soo Do στην περιοχή σας

Παραδεχτείτε το. Μεταξύ των τροφών που τρώμε και του συνεχούς καθισιού και του κοιτάγματος σε οθόνες και συσκευές, πολλά παιδιά δεν ασκούνται αρκετά και τακτικά.

 

Τα μαθήματα Tang Soo Do για παιδιά είναι πλήρεις ρουτίνες άσκησης μεταμφιεσμένες σε ένα μέσο γεμάτο διασκέδαση! Αυτό συμβαίνει επειδή είναι γεμάτα με δραστηριότητες, παιχνίδια και ασκήσεις που είναι όλα σχεδιασμένα για να συγκαλύπτουν την επανάληψη της προπόνησης.

 

Φυσικά είναι σημαντικό για τα παιδιά σας να ασκούνται και να κουράζονται - παραμένουν υγιή, κοιμούνται καλά και αναπτύσσουν το μυαλό και το σώμα τους. Αλλά εξίσου σημαντικό είναι ότι τα μαθήματά μας θα βοηθήσουν να αναπτύξουν σε νεαρή ηλικία τις σωματικές συνήθειες που χρειάζονται για να εξελιχθούν σε υγιείς ενήλικες.

 

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Δεν ξεχνάμε ποτέ... τα παιδιά είναι παιδιά και τους αξίζει να διασκεδάζουν!

 

Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οι δάσκαλοι του κανονικού τους σχολείου, κάνουν τη μάθηση μια ευχάριστη εμπειρία, αλλά εγγυόμαστε ότι το παιδί σας θα διασκεδάσει στα μαθήματα Tang Soo Do μαζί μας.

 

Είναι πραγματικά μια πρόκληση να σχεδιάσεις ένα μάθημα που κρατάει τα παιδιά επικεντρωμένα στη μάθηση, το σεβασμό και την πειθαρχία, ενώ παράλληλα διασκεδάζουν... αλλά τα μαθήματά μας έχουν δημιουργηθεί ακριβώς γι' αυτό. Είναι τόσο γεμάτα ιδέες, δραστηριότητες και παιχνίδια που τα παιδιά σας δεν θα βαρεθούν ποτέ ή θα μείνουν στάσιμα.

 

Είναι επίσης ένα φανταστικό και υγιές περιβάλλον για εκείνα (και για εσάς) να κάνουν φίλους με άλλους μαθητές με παρόμοιες ιδέες. Είναι πραγματικά ένα μέρος όπου το γέλιο, το κέφι και η ευτυχία περισσεύουν.

 

 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Το παιδί μου είναι εκτός ελέγχου. Μπορεί το Tang Soo Do να βοηθήσει;

Ναι. Ο αυτοέλεγχος είναι απαραίτητος για τη μελέτη των πολεμικών τεχνών και οι μαθητές μας μαθαίνουν ότι πρέπει να είναι κύριοι των πράξεων και των συναισθημάτων τους.

 

Ποιες δεξιότητες θα μάθει το παιδί μου για να βοηθήσει τον εαυτό του να τα πάει καλύτερα στο σχολείο;

Η εκπαίδευση στις πολεμικές τέχνες διδάσκει συγκέντρωση, πειθαρχία, αυτοέλεγχο και σεβασμό. Αυτά τα χαρακτηριστικά βοηθούν τα παιδιά να αφήσουν τα ασήμαντα παράπονα και να μάθουν να δίνουν προσοχή στα πράγματα που είναι πιο σημαντικά για τη μελλοντική τους επιτυχία.

 

Δεν θέλω το παιδί μου να εμπλέκεται σε καυγάδες. Δεν θα το κάνει το Tang Soo Do να θέλει να παλέψει;

Όχι. Οι πολεμικές τέχνες έχουν τις ρίζες τους στην αυτοάμυνα, αλλά διδάσκουμε στα παιδιά ότι η βία δεν είναι η απάντηση στα προβλήματά τους.

 

Το παιδί μου δεν είναι σωματικά συντονισμένο. Θα πληγωθεί;

Όχι. Οι εκπαιδευτές μας είναι έμπειροι στο να δουλεύουν με παιδιά όλων των ικανοτήτων και ηλικιών. Το παιδί σας θα μάθει με ρυθμό που είναι άνετος για το ίδιο και σε περιβάλλον που βάζει τη σωματική του ασφάλεια πάνω απ' όλα.

 

Το παιδί μου μισεί τα αθλήματα - δεν θα μισήσει και τις πολεμικές τέχνες;

Μερικά παιδιά που έρχονται σε εμάς αντιστέκονται στην αρχή, αλλά η διδασκαλία πολεμικών τεχνών είναι και διασκεδαστική και δραστήρια. Πολλά παιδιά πιστεύουν ότι οι μαχητές πολεμικών τεχνών είναι κουλ και αυτό μπορεί να τα βοηθήσει να επιμείνουν, ακόμη και αν είναι δύσκολο στην αρχή.

 

Μπορεί το Tang Soo Do να βοηθήσει το παιδί μου να πιστέψει στις ικανότητές του;

Ναι. Τα παιδιά που εκπαιδεύονται στις πολεμικές τέχνες μαθαίνουν ότι η σκληρή και επίμονη δουλειά αποδίδει. Κάθε μικρή επιτυχία βοηθά τα παιδιά να πιστεύουν στον εαυτό τους και να έχουν πίστη ότι μπορούν να πετύχουν τον επόμενο στόχο τους.