Εκφοβισμός εφήβων

Posted by atrapos 24/01/2023 0 Σχόλια Blog,

Δέχεται Bullying ο δικός σας έφηβος;

Φοβάται και δεν θέλει να πηγαίνει σχολείο;

Ένας τρόπος για την καταπολέμηση του εκφοβισμού και των απειλών είναι η ενθάρρυνση της ανοιχτής επικοινωνίας μεταξύ μαθητών, καθηγητών και γονέων. Εάν ένας μαθητής αισθάνεται ότι δέχεται εκφοβισμό ή απειλές, δεν πρέπει να διστάσει να μιλήσει με έναν ενήλικα που εμπιστεύεται για την κατάσταση.

 

Ένας άλλος τρόπος αντιμετώπισης αυτού του ζητήματος είναι μέσω της εκπαίδευσης  https://www.atraposmartialarts.gr/  και της ευαισθητοποίησης. Εκπαιδεύοντας τους μαθητές σχετικά με τις αρνητικές επιπτώσεις του εκφοβισμού και των απειλών, καθώς και παρέχοντάς τους τα εργαλεία για να αναγνωρίζουν και να αντιδρούν σε αυτές τις καταστάσεις, https://www.atraposmartialarts.gr/  μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ασφαλέστερο και πιο περιεκτικό σχολικό περιβάλλον.

 

Είναι επίσης σημαντικό να θυμόμαστε ότι ο καθένας έχει ρόλο να διαδραματίσει στην πρόληψη του εκφοβισμού και των απειλών. Αντιστεκόμενοι κατά του εκφοβισμού και ενθαρρύνοντας τους άλλους να κάνουν το ίδιο, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κουλτούρα σεβασμού και καλοσύνης στα σχολεία μας.

 

Στη σχολή μας, https://www.atraposmartialarts.gr/ έχουμε πολιτική μηδενικής ανοχής για κάθε είδους εκφοβισμό ή απειλή. H https://www.atraposmartialarts.gr/ έχει έναν αυστηρό κώδικα συμπεριφοράς, ο οποίος εφαρμόζεται αυστηρά από τα μέλη των προπονητών μας. Έχουμε επίσης έναν νομικό σύμβουλο, ο οποίος είναι διαθέσιμος για να μιλήσουν οι μαθητές. Διεξάγουμε επίσης τακτικά εργαστήρια και εκδηλώσεις για την ευαισθητοποίηση σχετικά με το θέμα.

 

Μην είστε θεατές, πάρτε θέση ενάντια στον εκφοβισμό και τις απειλές. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό σχολικό περιβάλλον για όλους τους εφήβους.

 

Είμαστε εδώ για εσάς!

 

Κλείστε εδώ το ραντεβού σας!

 

Καλέστε μας στο 2104811126 τώρα που είναι ανάγκη να προστατέψουμε τους έφηβους!