Palamidio Games

Posted by atrapos 03/01/2024 0 Σχόλια Blog,

Η Ατραπός Κατακτά το Παλαμήδειο Πρωτάθλημα

Ναύπλιο 5/11/23

"Η Ατραπός" επέστρεψε πλήρης διακρίσεων από το "15ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα", φέρνοντας στη σχολή μας συνολικά 8 μετάλλια: 3 χρυσά, 3 ασημένια και 2 χάλκινα, σε μια λαμπρή επίδειξη τεχνικής και αθλητισμού.

Με 6 συμμετοχές στο Pointfighting και 2 στο Kick Light, οι αθλητές μας διακρίθηκαν για την αποφασιστικότητα και την υψηλή τους απόδοση.

Οι χρυσοί μας πρωταθλητές, Γιώργος Τρικοίλης, Μέγκαν Μάνιαλακ και Ιάσων Χριστοδούλου, εντυπωσίασαν με το πάθος και την ενέργειά τους.

Εύη Βέργα, Μαρία Στυπίδη και Οδυσσέας Μιχαηλίδης απέσπασαν ασημένια μετάλλια,

ενώ η Μαρία Φώτου και η Ευδοξία Κυριαζοπούλου έλαβαν χάλκινα,

αποδεικνύοντας όλοι τους, την υπεροχή τους στο τατάμι.

Η επιτυχία αυτή δεν είναι απλώς ένδειξη αθλητικής αριστείας (και δεν θα σταθούμε καθόλου στις διακρίσεις - αν κι ο έπαινος παρακινεί τα παιδιά μας), αλλά είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, της πειθαρχίας και της αφοσίωσης – αξίες που καλλιεργούνται στη σχολή μας.

Κάθε γονιός που ψάχνει για ένα άθλημα που θα ενθαρρύνει το παιδί του να αναπτύξει αυτές τις αρετές, θα βρει στην Ατραπό μια δυναμική και εκπαιδευτική επιλογή.

Η Ατραπός είναι περήφανη για τους αθλητές και τους προπονητές της: Ράνια Αποστολάκη, Πέτρο Νικολάου και Χριστοδούλου Χριστόφορο και ανυπομονεί να συνεχίσει την παράδοση της εξαιρετικότητας στο άθλημα του Kickboxing.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και για το ότι μας έδειξαν την αληθινή σημασία της αθλητικής ψυχής. Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς για τη συμπαράσταση, τον διοργανωτή Κο Λαμπάδα Θεόδωρο/Άννα Κοκκινάκη και τη διαιτησία της ΠΟΚ!