Πρόσκληση σε ανοιχτή προπόνηση στον Εθνικό Κήπο

Posted by giorgos 12/06/2018 0 Σχόλια Blog,

Καλημέρα σε όλα τα μέλη του Tang Soo Do.

Σήμερα στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή προπόνηση στον Εθνικό μας Κήπο. Η πρόσκληση αφορά μόνο έφηβους ανεξαρτήτου ζώνης /επιπέδου και σχολής.

Σκοπός της προπόνησης είναι να συνευρεθούμε με έφηβους από Αμερική ,ύστερα από πρόσκληση που μου έγινε από ένα ιδιαίτερο και χαρισματικό σχολείο της Αμερικής το Seed School”.Τα παιδιά του σχολείου αυτού δεν έχουν εμπειρία στις πολεμικές τέχνες αλλά οι εκπαιδευτές του σχολείου έχουν έρθει ξανά σε επαφή μαζί μου πέρυσι ,στο Αγρόκτημα Αμφίκαια ,με διαφορετική ομάδα εφήβων κι ο ενθουσιασμός τους μας ξανάσμιξει

 Οι έφηβοι μεταξύ τους μιλώντας διαφορετική γλώσσα από διαφορετικές κουλτούρες θα βρεθούν για μια δίωρη κοινή επαφή με τις πολεμικές τέχνες. Θα μιλήσουν ,θα διασκεδάσουν, θα ανταλλάξουν social media και θα έχουν σίγουρα μια διαφορετική αξέχαστη εμπειρία κάνοντας νέους φίλους! Το πρόγραμμα επίσκεψης των εφήβων στη χώρα μας το υποστηρίζει το Ίδρυμα Στ. Νιάρχου

 γι ‘ αυτό το χαρισματικό σχολείο ,όπως θα διαπιστώσετε οι συμμετέχοντες και συνδιοργανωτής μια αφανής ηρωίδα η Έλενα Ιωάννου!

Είναι μεγάλη η Τιμή που ένα τέτοιο σχολείο μας κάλεσε γι αυτή την επαφή…

Η προπόνηση είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες δεν χρειάζεται να φορούν στολή ,παρά άνετα και δροσερά για την εποχή ρούχα.(καλό θα είναι να υπάρχει ένα δεύτερο μπλουζάκι σε περίπτωση που ιδρώσουμε-λόγω ζέστης- και νερό).

Για τα μέλη της Ατραπού η αναχώρηση θα γίνει από τη σχολή μας στις 16:00 ακριβώς και η μετακίνησή μας θα γίνει με τον «Ηλεκτρικό» από Μοσχάτο. Για τους ενδιαφερόμενους εκτός Ατραπού συνάντηση στις 17:00 ακριβώς στην είσοδο του Εθνικού Κήπου. Σας δίνω και το τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί μου για όποιον χαθεί ή αργήσει!6977306360.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Κι όπως λένε στα Seed School :Ένας μαθητής …πολλά μονοπάτια!

Χριστόφορος Χριστοδούλου