Άκου τον δάσκαλο

Posted by atrapos 15/01/2023 0 Σχόλια Blog,

Atrapos Martial Arts

 

“Inspiring People & Empowering Their Lives Through Martial Arts”

 

Βοηθάμε εσάς τους γονείς να μεγαλώνετε ηγέτες με αυτοπεποίθηση & εσάς τους ενηλίκους να φτάνετε στον αληθινό σας στόχο! Από το 1995 Η Ατραπός δείχνει τον δρόμο της επιτυχίας στα μέλη της βασισμένη στην αυτοάμυνα, στην αυτοπεποίθηση και στην επίτευξη δομημένων στόχων!

Γεια σας, είμαι ο Χριστόφορος Χριστοδούλου.

Ξέρω πόσο δύσκολη και μπερδεμένη είναι η απόφαση να βρεις μια σχολή πολεμικών τεχνών να σου ταιριάζει!

Θυμάμαι τον εαυτό μου από παιδί πόσο αβέβαιος ένιωθα να ξεκινήσω πολεμικές τέχνες γιατί δεν ήξερα που να πάω. Δεν υπήρχαν πολλές επιλογές ούτε η ενημέρωση που σήμερα είναι στα χέρια μας. Τη μια ήθελα την άλλη όχι. Ξεκίνησα με την πρώτη ευκαιρία που μου δόθηκε!!! Όταν πήρα την μαύρη ζώνη ,δοκίμασα 3-4 διαφορετικές τέχνες και σχολές. Η μια μου άρεσε ή άλλη όχι. Πολλές φορές αναρωτήθηκα αν είχα ότι χρειαζόταν για να πετύχω ή το αντίθετο. Αυτό όμως που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι ότι με την ιδέα να ξεκινήσω ήμουν σίγουρος για το πιο γεμάτο εμπειρίες ,ταξίδι στη ζωή μου!

Κατέληξα να ξεκινήσω με τη μητρική μου τέχνη, το Tang Soo Do!

Όταν “άνοιξα” την Ατραπό το 1995, έκανα μια υπόσχεση , να υπηρετώ και να δυναμώνω τα παιδιά και τους ενήλικους μαθητές μου ,στην κοινότητά μου στο Ρέντη, διδάσκοντας αυτοπεποίθηση , ηγεσία και ικανότητες αυτοάμυνας που μπορούν να επιτευχθούν μόνο μέσα από τις πολεμικές τέχνες.

Στην Ατραπό πλέον, περισσότεροι εκπαιδευτές μοιραζόμαστε και διδάσκουμε τις ίδιες αξίες που κι εσείς μαθαίνετε στο σπίτι.

Τα προγράμματα μας έχουν εστιάσει στην προσωπική ανάπτυξη. Τα θεμέλια της ηθικής μας, των αξιών και των βασικών χαρακτηριστικών μας είναι οι αρχές μας από τα πρώτα μας χρόνια. Για το λόγο αυτό, τα προγράμματα στην Ατραπό έχουν έναν ουσιαστικό τρόπο ενίσχυσης της προσωπικής ανάπτυξης των μαθητών, όλων των ηλικιών.

Η παράδοση συναντά την εξέλιξη:

Αυτοάμυνα και γνωστικές δεξιότητες για πραγματικές συνθήκες.

Μπορεί να έχετε βαρεθεί τη συνηθισμένη ρουτίνα των γυμναστηρίων ή να έχετε φτάσει σε ένα τέλμα της απόδοσής σας στη φυσική σας κατάσταση και στα αποτελέσματα της. Τα προγράμματα για ενήλικες είναι η ιδανική εναλλακτική λύση αντί των βαρετών προγραμμάτων γυμναστικής, καθώς σας βοηθούν να αναπτύξετε τις μέγιστες δυνατότητες τόσο σωματικά όσο και διανοητικά, παρέχοντας στρατηγικές αυτοάμυνας σε πραγματικό χρόνο, σε ένα διασκεδαστικό και εστιασμένο περιβάλλον.

Τι κάνει την Ατραπό διαφορετική από τις άλλες σχολές πολεμικών τεχνών;

Εστιάζουμε στην πτυχή της προσωπικής ανάπτυξης των πολεμικών τεχνών, όχι μόνο των κινήσεων της αυτοάμυνας.

Οι εκπαιδευτές μας είναι μαύρες ζώνες πιστοποιημένοι προπονητές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού , επαγγελματικά εκπαιδευμένοι για να διδάσκουν πολεμικές τέχνες.

Η υπόσχεση μας στην Ατραπό:

Να εκπαιδεύουμε με υψηλής ποιότητας προγράμματα πολεμικών τεχνών.

Να εστιάζουμε στην προσωπική ανάπτυξη σε ένα υγιές περιβάλλον

Να προσφέρουμε ποικίλα προγράμματα ,προσαρμοσμένα κι απολαυστικά στα μέλη μας ανεξαρτήτου ηλικίας

Πολεμικές τέχνες-Μαχητικά κι άλλα Αθλήματα

Tang Soo Do - Kick Boxing - Point Fighting - Filipino Combat Systems(F.C.S)-Self Defense System - Haedong Kumdo – Ακροβατική Γυμναστική είναι τα αθλήματα, οι τέχνες και τα στυλ πολεμικών τεχνών που διδάσκονται στην Ατραπό οι αθλητές/μαθητές μας.

Το ταξίδι από την άσπρη στη μαύρη ζώνη είναι μια βαθμιαία εκμάθηση και ανάπτυξη δεξιοτήτων, που οι μαθητές κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης μπορούν να ξεκινήσουν.

Διασκέδαση, ενθουσιασμός και προετοιμασία:

Στους μαθητές/αθλητές και γονείς αρέσουν πολύ οι αγώνες!

Ένα από τα πιο χαρούμενα “μέρη” των πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων είναι η ικανότητα να δοκιμάσεις τις δεξιότητές σου αγωνιζόμενος σε πρωταθλήματα. Τα πρωταθλήματα δεν είναι μόνο διασκεδαστικά για τους αθλητές αλλά, κι ένα μέρος όπου οι γονείς θα έχουν την εμπειρία να γνωρίσουν άλλους γονείς και να κοινωνικοποιηθούν το ίδιο με τα παιδιά.

Από το αγωνιστικό κομμάτι “Sparring” ,στις φόρμες , στις αυτοάμυνες, στα όπλα , στα ομαδικά αγωνίσματα και στα σπασίματα αυτοί οι απίστευτοι διαγωνισμοί, δεν είναι μόνο ένα μέρος που οι αθλητές δοκιμάζουν τις δεξιότητες τους αλλά επίσης σημαντικό είναι ότι εκεί χτίζεται το ομαδικό πνεύμα, εκεί υπερνικούν τους φόβους τους κι ο χαρακτήρας τους αναπτύσσεται! Το σημαντικότερο όμως είναι ότι το διασκεδάζουν όλοι!

Έχουμε ακόμη πολλούς λόγους να σας παρουσιάσουμε γιατί πρέπει να επιλέξετε εμάς για το ταξίδι στις πολεμικές τέχνες.

Καλέστε μας για το πρώτο σας δωρεάν ιδιαίτερο μάθημα να σας παρουσιάσουμε το έργο μας!

Καλέστε μας ΤΩΡΑ !!! στο 2104811126 ή στείλτε μας e-mail στο :info@atraposmartialarts.gr

 

Τα τμήματα μας γεμίζουν γρήγορα, καλέστε τώρα!!!