Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing 2017

Posted by giorgos 09/08/2017 0 Σχόλια Blog,

 

Για πρώτη φορά 5 ανήλικοι αθλητές του συλλόγου μας συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Kick Boxing και συγκεκριμμένα στο αγώνισμα του Point Fighting (αγώνας ημιεπαφής-ένα από τα 6 αγωνίσματα του αθλήματος).

 

Σαν πρώτη επαφή και για το επίπεδο που βρίσκονται οι αθλητές μας πήγαν πολύ καλά με συγκονιδή 3 χρυσών μεταλλίων στις ηλικίες -10 χρονών αγοριών(Λοίζος Συμεών-Χριστοδούλου Ιάσων) και κοριτσιών(Μαριάννα Ροτάρου).Οι 2 αθλητές μας στην κατηγορία 11-13 χρονών κατέκτησαν την 4η(Αβραμόπουλος Δημήτριος) και 5η θέση(Γεωργιάδης Παναγιώτης).

 

Να σημειώσουμε ότι οι αθλητές μας ήρθαν πρώτη φορά αντιμέτωποι σε τέτοιου είδους αγώνες ενώ αντιθέτως οι αντίπαλοί τους είχαν μεγάλη αγωνιστική εμπειρία.

 

Σαν προπονητές τους εμείς γνωρίζουμε ότι τα παιδιά μας έχουν λαμπρό μέλλον στο αγώνισμα αυτό και το μόνο που χρειάζονται είναι ενθάρρυνση και υπομονή!

 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!!!Οι προπονητές τους Ράνια Αποστολάκη και Χριστοδούλου Χριστόφορος(Επίσημοι προπονητές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο άθλημα του Kick Boxing)