Tang Soo Do -6yo Pre-Juniors

Posted by atrapos 09/08/2017 0 Σχόλια Τέχνες,

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ;

 

Πολεμικές Τέχνες για παιδιά -6 χρ.  τώρα κοντά σας!

Τα μικρά παιδιά είναι περίεργα και δραστήρια - και μερικές φορές δυσκολεύονται να μάθουν να ελέγχουν το σώμα και τη συμπεριφορά τους. Επιθυμούν τη δομή και ευδοκιμούν σε ένα περιβάλλον που είναι υποστηρικτικό, εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό. Η διδασκαλία δεξιοτήτων ζωής στα νήπια και η ικανότητα να συγκεντρώνονται και να ακούν τους γονείς τους είναι πραγματικά σημαντική. Συνδυάζουμε τις πολεμικές τέχνες και τις βασικές δεξιότητες ζωής για την καθημερινή ζωή για να τα κάνουμε να ακούνε το πιο σημαντικό πρόσωπο, εσάς τους γονείς.

 

 

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ;

  • Αγωνίζονται να διατηρήσουν τον έλεγχο των κινήσεών τους και μπορεί να είναι ακούσια καταστροφικά;
  • Δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν σε μια εργασία ή να την ολοκληρώσουν μέχρι τέλους;
  • Δυσκολεύονται να μοιραστούν τα πράγματά τους και να τα πάνε καλά με άλλα παιδιά;

 

 

Atrapos Martial Arts

Πρέπει να εξισορροπήσετε τη φυσική τους περιέργεια και την υψηλή τους ενέργεια με την προσπάθεια να τους διδάξετε τις βασικές δεξιότητες που χρειάζονται για το σχολείο και τη ζωή.

 

Η πειθαρχία, το μοίρασμα και ο αυτοέλεγχος είναι πράγματα που πρέπει να μάθουν για να είναι επιτυχημένα.

 

Το ιδανικό περιβάλλον είναι αυτό που έχει κάποια δομή, αλλά λειτουργεί με τα παιδιά στο τρέχον αναπτυξιακό τους επίπεδο. Αν διασκεδάζουν ενώ μαθαίνουν, είναι πιο πιθανό να διατηρήσουν αυτά τα μαθήματα και να μάθουν τις δεξιότητες που χρειάζονται.

 

Έχουμε αποτελέσματα σε κάθε μάθημα!

Η εκμάθηση πολεμικών τεχνών είναι ιδανική για μικρά παιδιά. Τους παρέχει μια διέξοδο για την ενέργειά τους. Όμως, τους διδάσκει επίσης σεβασμό, πειθαρχία και άλλες βασικές αξίες που θα τα συνοδεύουν και μετά τη σχολή. Τα μαθήματα πολεμικών τεχνών για παιδιά διδάσκουν στα παιδιά να ελέγχουν τις κινήσεις και τη συμπεριφορά τους και ταυτόχρονα θα μάθουν κοινωνικές δεξιότητες και αλληλεπίδραση.

 

Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.

 

Τα μικρά παιδιά που μαθαίνουν πολεμικές τέχνες διαπιστώνουν γρήγορα ότι κάθε κίνηση πρέπει να είναι σκόπιμη. Μαθαίνουν να ελέγχουν τις κινήσεις τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Εξασκούνται επίσης στον συντονισμό χεριού-ματιού και μαθαίνουν για το σώμα τους. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι λιγότερο πιθανό να γίνουν ακούσια καταστροφικά.

 

 

 

ΟΣΟ ΝΕΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ.

 

Το να κάνεις τα μικρά παιδιά να προσέχουν μπορεί να μοιάζει με ακατόρθωτο εγχείρημα. Η δομή των μαθημάτων πολεμικών τεχνών μας δείχνει στα παιδιά τη σημασία της συγκέντρωσης και τα διδάσκει βάζοντάς τα να την εφαρμόζουν σε εύκολα επιτεύξιμες εργασίες.

 

Η συγκέντρωση που μαθαίνουν στο σχολή μας είναι κάτι που θα πάρουν μαζί τους στο σπίτι - και στην τάξη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα παιδιά που μαθαίνουν πολεμικές τέχνες τείνουν να είναι και καλοί μαθητές.

 

 

ΣΤΗΝ ΑΤΡΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.

 

Η διδασκαλία πολεμικών τεχνών απαιτεί από τους μαθητές να επιδιώκουν στόχους για να κερδίσουν νέες ζώνες. Τα μικρά παιδιά μπορούν εύκολα να απογοητευτούν όταν δεν παίρνουν αυτό που θέλουν, αλλά η μελέτη των πολεμικών τεχνών τα βοηθά να μάθουν τη δύναμη της επιμονής.

 

Η σωματική δραστηριότητα στα μαθήματά μας βοηθά επίσης τα παιδιά να διαχειριστούν το άγχος και το στρες, επιτρέποντάς τους να το μετατρέψουν με έναν ασφαλή και εποικοδομητικό τρόπο.

 

 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ

Η ήττα δεν είναι για κανέναν η ιδέα της διασκέδασης, αλλά όλοι πρέπει να μάθουμε πώς να δεχόμαστε μια ήττα με χάρη και να προχωράμε παρακάτω. Διδάσκουμε στους μαθητές ότι η ήττα είναι μέρος της ζωής - και αυτό που κάνεις μετά την ήττα είναι αυτό που λέει στους ανθρώπους ποιος είσαι.

 

Παρόλο που οι πολεμικές τέχνες είναι ένα ατομικό άθλημα, καλλιεργούμε ένα περιβάλλον υποστηρικτικής ομαδικής εργασίας, όπου οι μαθητές υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον.

 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Το παιδί μου εξακολουθεί να έχει εκρήξεις θυμού και ανησυχώ για το πώς θα συμπεριφέρεται στο σχολείο. Μπορεί η μελέτη του Tang Soo Do να βοηθήσει;

Ναι, μπορεί. Βοηθάμε τα παιδιά να μάθουν τη σημασία του συναισθηματικού ελέγχου και του σεβασμού προς τους άλλους. Αυτά είναι μαθήματα που θα τα βοηθήσουν και στην τάξη.

 

Το παιδί μου είναι εκτός ελέγχου σωματικά και μπορεί να γίνει πολύ καταστροφικό. Πώς θα βοηθήσει η μελέτη του Tang Soo Do;

Η διδασκαλία των πολεμικών τεχνών εστιάζει στον συντονισμό χεριού-ματιού, στον έλεγχο και στη δύναμη. Καθώς τα παιδιά μαθαίνουν τις βασικές κινήσεις και στη συνέχεια προχωρούν, μαθαίνουν πώς να ελέγχουν το σώμα και τις κινήσεις τους.

 

Η μελέτη του Tang Soo Do θα βοηθήσει το παιδί μου να μάθει να αλληλεπιδρά με τους άλλους και να μοιράζεται;

Ναι. Παρόλο που η μελέτη των πολεμικών τεχνών είναι μια ατομική επιδίωξη, διδάσκουμε στα παιδιά να μαθαίνουν σε ένα συνεργατικό περιβάλλον με έμφαση στο μοίρασμα, τη συνεργασία και την ομαδικότητα.

 

Το παιδί μου τα παρατάει εύκολα όταν απογοητεύεται. Θέλω να μάθει την επιμονή. Μπορούν τα μαθήματά σας να το βοηθήσουν;

Ναι. Είναι σύνηθες για τους μαθητές να χρειάζονται περισσότερες από μία προσπάθειες για να κερδίσουν μια νέα ζώνη. Τους διδάσκουμε ότι η προσπάθεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα - και ότι η επιμονή αποδίδει.

 

Το παιδί μου δεν συγκεντρώνεται εύκολα στην τάξη και χάνει σημαντικές οδηγίες. Μπορεί η παρακολούθηση μαθημάτων του Tang Soo Do να το βοηθήσει να συγκεντρωθεί καλύτερα;

Ναι. Μέρος της εκπαίδευσης στις πολεμικές τέχνες είναι να διδάσκονται τα παιδιά να προσέχουν τον εαυτό τους και το περιβάλλον τους. Πρέπει να συγκεντρωθούν για να πετύχουν στο μάθημα, και μόλις μάθουν να το κάνουν, θα μπορούν να κάνουν το ίδιο και στο σχολείο.

 

Το παιδί μου δεν σέβεται εμένα και όλους όσους το φροντίζουν. Πώς μπορεί η μελέτη του Tang Soo Do να το αλλάξει αυτό;

Ο σεβασμός βρίσκεται στον πυρήνα όλων όσων κάνουμε στη σχολή μας. Τα παιδιά που μαθαίνουν πολεμικές τέχνες πρέπει να σέβονται τους εκπαιδευτές και τους συμμαθητές τους και διαπιστώνουμε ότι μαθαίνουν να σέβονται ταυτόχρονα τους γονείς, τους δασκάλους, όσους τα φροντίζουν και τα αδέλφια τους.