Ράνια Αποστολάκη
Trainer

Posted by giorgos 09/08/2017 0 Σχόλια Εκπαιδευτές,

Η Ράνια Αποστολάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. 

Σπούδασε στην Τεχνολογική Σχολή Μεσολογγίου στο τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων και εργάστηκε με υποτροφία του Τ.Ε.Ι. Αθηνών στους Βασιλικούς Βοτανικούς Κήπους (KEW Gardens ) του Λονδίνου. 

Σε ηλικία 4 ετών ξεκίνησε την ενασχόληση της με την Ενόργανη Γυμναστική περνώντας από σημαντικούς συλλόγους όπως Γ.Σ Πανιώνιος, Γ.Σ. Πανελλήνιος κ.α.  με συμμετοχή σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα έως το 1997 όπου «μεταπήδησε» στην Ακροβατική Γυμναστική, στο σύλλογο Γ.Α.Σ  Γυμναστράδα Ηλιούπολης  με προπονήτρια την Ξένια Παπαδοπούλου έχοντας επί 6 συνεχή χρόνια Πανελλήνιες Διακρίσεις αλλά και  συμμετοχή σε Διεθνή Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής εως το 2002 όπου ασχολείται πια με την προπονητική. Προπονεί την ομάδα Γενικής Ακροβατικής Γυμναστικής του Συλλόγου «Η Ατραπός», Αγ. Ι. Ρέντη από το 2001. 

Το 2002 βρίσκεται στο δρόμο των Πολεμικών τεχνών  και συγκεκριμένα στην Κορεάτικη Παραδοσιακή Τέχνη Tang Soo Do, δίπλα στον Δάσκαλο της Μάστερ Χριστόφορο Χριστοδούλου, 6 DAN. Είναι κάτοχος 2 DAN με πολλές Πανελλήνιες και Διεθνείς Διακρίσεις. 

Έχει επίσης ασχοληθεί με την Παραδοσιακή Κορεάτικη Σπαθασκία, Haedong Kumdo και έχει το βαθμό του 1ου DAN και δίπλωμα εκπαιδευτή από τον ίδιο τον ιδρυτήKim,Jeong Seong 9 Dan. 

Επίσης ασχολείται για δική της εξέλιξη και με την Φιλιππινέζικη Τέχνη F.C.S.  

Από το Σεπτέμβριο του 2013 και μετά από προτροπή του Δασκάλου της αναλαμβάνει να διδάξει τα παιδικά και προεφηβικά τμήματα του Συλλόγου «Η Ατραπός» . 

Το Μάιο του 2015 περνάει  με επιτυχία από την σχολή προπονητών  Kick Boxing της Γ.Γ.Α. και αναγνωρίζεται ως εκπαιδεύτρια από το Υπουργείο Αθλητισμού. 

Στο διάστημα ενασχόλησης της με τις πολεμικές τέχνες είναι κάτοχος των παρακάτω τίτλων: 

        •        Μαύρη ζώνη 2 Dan στην Κορεάτικη Παραδοσιακή Τέχνη Tang Soo Do, 2014 

        •        Μαύρη ζώνη 1 Dan στην Κορεάτικη Παραδοσιακή Σπαθασκία Haedong Kumdo, 2009 

        •        Μαύρη ζώνη 2 Dan στην Μαχητική Τέχνη Kick Boxing,2015 

        •        Δίπλωμα εκπαιδευτή στην Κορεάτικη Παραδοσιακή Σπαθασκία Haedong Kumdo 

        •        Δίπλωμα Προπονητή KickBoxing( 6 αγωνίσματα) με την αναγνώριση της Γ.Γ.Α.,2015 

Έχει συνεχή συμμετοχή σε σεμινάρια εκπαίδευσης πολεμικών τεχνών, σεμινάρια παιδαγωγικού ενδιαφέροντος και ψυχικής υγείας καθώς και σε σεμινάρια Ιατρικού περιεχομένου. Τα πιο σημαντικά: 

        •        Σεμινάριο Διαιτησίας, Tang Soo Do, εισηγητής Νικόλαος Ζουράρης,2012 

        •        Σεμινάριο Διαιτησίας, των αθλημάτων του Kick Boxing, εισηγητής o υπεύθυνος διαιτησίας της παγκόσμιας ομοσπονδίας της W.A.K.O., 2014 

        •        Σεμινάριο εκπαίδευσης Υγειονομικού Βοηθού Γωνίας, (Cutting School 2), ομάδα Actionmed  (υπεύθυνος Δρ. Μπακιρτζής Δημήτριος) , 2015 κ.α.

​        •        Δίπλωμα αναγνωρισμένο από Πανεπιστήμιο Αθηνών στην ΚΑΡΠΑ με φυσικά μέσα και με Ηλεκτρονικό Απινιδωτή από την  ομάδα Actionmed  (υπεύθυνος Δρ. Μπακιρτζής Δημήτριος) , 2022.

Έχει ολοκληρώσει τις σχολές προπονητών από τη ΓΓΑ στις ειδικότητες της Γυμναστικής Ομοσπονδίας στα αθλήματα Γυμναστικής για όλους, Ακροβατικής Γυμναστικής και από την Ομοσπονδία του Cheerleading έχει αποφοιτήσει με επιτυχία λαμβάνοντας και αυτό το δίπλωμα!

Αυτή τη στιγμή 2022-2023 ολοκληρώνει για άλλη μια φορά από τη ΓΓΑ την εκπαίδευσή της για τις Τέχνες του Tang Soo Do και της Αγωνιστικής Αυτοάμυνας.

Έχει ανησυχίες για τη σωστή διαπαιδαγώγηση των μικρών παιδιών και της αρέσει πολύ να δημιουργεί σπίθες αναζήτησης για γνώση στους γύρω της!

 

Γνωρίστε την!